Over de workshop: "Masterclass Vertrouwenswerk"

Ik wil graag meer bijdragen aan een gezond werkklimaat: hoe bereik ik dit? Hoe benader ik de juiste personen in mijn organisatie? Hoe breng ik over voetlicht wat ik zie/hoor in de organisatie?

Als vertrouwenspersoon draag jij zorg voor een goede sfeer, een open cultuur en een respectvolle samenwerking. Jij bent de ogen en oren van de organisatie. Werken aan goede omgangsvormen kun je echter nooit alleen! In deze workshop krijg je inzicht hoe je kunt samenwerken met verschillende partijen binnen je organisatie. Zo zorg je er voor dat je je doel voor elkaar krijgt. We besteden aandacht aan de competenties en de vaardigheden die nodig zijn om als vertrouwenspersoon meer impact en invloed uit te oefenen. De vertrouwenspersoon 3.0.

Een interactief programma waar je handvatten krijgt voor meer impact!

VendlRadar: “Wij hebben gemerkt dat er voor ervaren vertrouwenspersonen niet veel scholing is. Terwijl er nog zoveel te leren valt op strategisch gebied: Adviseren en samenwerking met het management, groepsprocessen, beïnvloeding en gesprekstechnieken. Wij zijn er om de vertrouwenspersoon sterker te maken en haar stevig op de kaart te zetten als het gaat om omgangsvormen, cultuur en werkklimaat.”

Over de spreker:

Adélka Vendl (1970) is arbeids- en organisatiepsycholoog en eigenaar van Vendl. Ze geeft al meer dan 10 jaar opleidingen aan vertrouwenspersonen. Vendl verzorgt opleidingen en onderzoek op het gebied van cultuur en gedrag. Adélka doet dit op een frisse, onorthodoxe manier: interactief en met een flinke dosis uitdaging. Ze zorgt ervoor dat spelletjes die mensen op de werkvloer spelen begrijpelijk worden en leuk blijven, waarmee wordt voorkomen dat deze schade aanrichten.

VendlRadar is een bundeling van krachten van het bureau Radar en Vendl waar zij samen de vertrouwensacademie hebben gevormd, hét expertisebureau voor vertrouwenswerk. Vendl heeft jarenlange ervaring in het opleiden van vertrouwenspersonen. Radar is expert in vernieuwing bij overheid en non-profit organisaties. Samen bundelen ze deze kennis en ervaring in De Vertrouwensacademie.

Vele organisaties gunden ons hun vertrouwen om samen een veilig en gezond werkklimaat te realiseren
Radar en Vendl samen in de vertrouwensacademie betekent bundeling van jarenlange kennis en ervaring op het gebied van vertrouwenspersonen, veilig werken, en organisatieverandering.

LVV Tweets

  1. @Jonathan Zeijl Ik hoop het, maar kan geen kwaad om hier meer aandacht voor te geven. Ik leef en werk, als op het oog 7 vinkjes man… https://t.co/6ZkCqLpapC
  2. @Jonathan Zeijl Eindelijk onder het gehoor van Joriene Beks. #lvvcongres #vertrouwenspersoon https://t.co/fOIk9mpBFk
  3. @Renze Klamer RT @jezeijl: Present! @lvv_online Een dag ons beroep verdiepen en 450 vertrouwenspersonen ontmoeten. Met dagvoorzitter @renzeklamer #lvvco…