2021

Wat was het toch weer mooi om elkaar 18 november “te ontmoeten”. Weliswaar niet live maar toch…447 deelnemers waren aanwezig en deden de hele ochtend mee. Onder de bezielende leiding van Antoin Peeters gingen we met elkaar in gesprek met enorm mooie bijdragen van Sascha Spoor over integriteit en Seyda Buurman over diversiteit. Generaal Mario Verbeek had een mooi verhaal en bracht behoorlijk wat reuring teweeg.

Een terugblik van dit congres kunt u hier downloaden (PDF)

Kijk hier het live getekend en geanimeerd verslag


2020

Een bijzondere editie van het LVV Jaarcongres in een bijzondere tijd! Dit jaar kon het LVV Jaarcongres niet op een locatie plaatsvinden waar wij u allen, de LVV leden, mochten verwelkomen. Juist in deze tijd vinden wij‚Äčhet belangrijk om wel de verbinding met elkaar aan te gaan en bedachten daarom LVV TV. Het jaarcongres 2020 stond in het thema van "Pesten op het Werk".

Een terugblik van dit congres kunt u hier downloaden (PDF)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


2018

Wilt u weten wat er zich op het congres van 2018 heeft afgespeeld? Klik dan op onderstaande link om de terugblik van het LVV congres '#MeToo en hoe nu verder?!' te bekijken!

De volledige terugblik kunt u hier downloaden (PDF)


2017

Wilt u meer weten over wat er zich op het voorgaande congres heeft afgespeeld? Klik op de onderstaande afbeelding om de fotoserie van het LVV congres 'De diversiteit van de vertrouwenspersoon' te bekijken!

De volledige terugblik kunt u hier downloaden (PDF)
 


2016

Klik op de onderstaande afbeelding om de fotoserie van het LVV congres 'Stop Discriminatie' te bekijken!

De volledige terugblik kunt u hier downloaden (PDF)