Arie Snel is theatermaker, coach, transitiemanager en oprichter en directeur van De Bouwmeester. Mensen en organisaties komen 

bij De Bouwmeester, omdat ze klem zitten. De Bouwmeester is  expert op dit gebied en zorgt ervoor dat mensen het zelf gaan oplossen. Arie Snel brengt zo zijn expertise en zijn ervaring als theatermaker bij elkaar.  

Christiaan Lomans is stand-up en workshopleider van 'Zinnen maken'. Hij studeerde Creative Writing op de ArtEZ en nam deel aan het Slow Writing Lab, een talentontwikkelingsprogramma van het Nederlands Letterenfonds. In zijn schrijven zoekt hij naar de vloeibaarheid binnen het lichamelijke, het mannelijke en het spirituele. Meer informatie: 

Charlotte Bik heeft een lange staat van dienst als forecaster, designer en producent in de mode-industrie en als directeur in het kunstonderwijs. Een jaar geleden stapte ze over naar de Willem de Kooning Academie als Head of School Commercial Practices. Ze ziet het als een feest om haar kennis en ervaring in te zetten voor studenten in het continue veranderende creatieve veld. 

Christien Bronda heeft een lange staat van dienst als directeur in de publieke sector en is sinds 1 maart verbonden als directeur aan het Samenwerkingsverband Noord-Nederland. SNN adviseert, faciliteert en behartigt zo de belangen van Noord Nederland in Den

 Haag en Brussel. Christien houdt niet van ‘half’ en ook niet van ‘met mate’. Ze houdt wel van De kleine prins’ en van ‘de kracht van argumenten’. Meer informatie: linkedin.com/in/christienbronda of @ChrisBronda (Twitter).

Rutger Koopmans is ondernemer, commissaris en voormalig adviseur van Johan Cruijff. Hij is gespecialiseerd in individuele transformatieprocessen, waarvoor hij een concept van self-placement ontwikkelde. Hij is auteur van Eigen Baas, leven en werken in vrijheid. Zijn motto is: ‘Liever aan mijn eigen principes ten onder dan aan die van een ander.’ 

Victor  Frölke is romancier, filosoof en blogger. Hij is een man van het woord. Al dertig jaar stelt hij zich ten doel om achter de waarheid het verhaal te zoeken (en omgekeerd) en dit aantrekkelijk op te schrijven. Zijn bekendste boek is Dagboek van een postbode, waarin hij de onderkant van de arbeidsmarkt op lichtvoetige wijze verkent.

Ireen Kurvers is choreograaf, danstherapeut en docent. Ireen stimuleert mensen van alle leeftijden en achtergronden in beweging te komen. Het creatief proces in dans en beweging werkt als een basis voor ontmoeting, ontwikkeling, reflectie en plezier. Dans verbindt, zowel met jezelf als met elkaar. Ze zegt te leven met het motto van Willy Wonka: ‘We are the music makers, we are the dreamers of dreams.’
 
Liesbeth Osse is al ruim tien verbonden aan De Bouwmeester als trainer en coach. Daarnaast is ze een specialist in (cultuur)participatie en dramaturg. Ze zette onder andere Gouden Dans op, een sociaal theatraal initiatief voor ouderen. Haar motto is: ‘Geen groter plezier dan een idee dat werkt en in een leemte voorziet.’
 

Acteurs:

Gonca Karasu is afgestudeerd als actrice aan de Toneelschool in Arnhem en heeft vervolgens haar mastergraad behaald aan de prestigieuze Royal Central School in Londen. Momenteel is ze te zien in de voorstelling ‘Outsiders’ in Theater Utrecht. Naast theater heeft ze ook gespeeld in televisieseries als Danni Lowinski, Flikken Maastricht en Celblok H.

Barbara Pouwels is actrice. Zo speelde ze onder andere de psychopathische directrice in de televisieserie ‘Celblok H’. Ze was ook te zien in ‘Goede Tijden Slechte Tijden’, ‘Dolfje Weerwolfje’, ’Toren C’ en ‘De Familie Kruys’. In het theater heeft ze een paar jaar bij Toneelgroep Amsterdam gewerkt en als freelancer bij verschillende producties. Het meest recent is ‘De Oresteia’ van Theu Boermans bij Het Nationale Theater.

Rein Hofman studeerde in 2005 af aan de Kleinkunstacademie te Amsterdam. In theater was hij te zien in ‘Watkebeurt’ (Bostheater). Rein speelde in diverse films, waaronder: ‘Homies’, ‘Michiel de Ruyter’, ‘Soof 2’ en ‘Circus Noel’ . Ook speelde Rein gastrollen in de serie ‘Divorce’, ‘Familie Kruys’, ‘Mees Kees’, ‘De Zaak Menten’ en ‘Morten’.