Zilveren  Sponsoren:

Bronzen sponsor:Sponsor:


 

Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom op het LVV congres #MeToo en hoe nu verder?! Je kunt je al inschrijven. Vroegboekers krijgen korting op de deelnamekosten. Meld je daarom snel aan!

Aanmelden
Klik op één van aanmeldbuttons hieronder die op jou van toepassing is.
LET OP: Vul op het aanmeldformulier je geboortedatum en voorletter(s) in. (Deze gegevens zijn nodig voor het uitgeven van een bewijs van deelname).

Aanmelden

Ik ben lid van LVV
(je dient eerst in te loggen)

Aanmelden

Ik ben geen lid van LVV 


Kosten
Voor deelname aan het congres gelden de volgende tarieven: 

Early bird tarieven geldig tot en met 1 oktober 2018
Voor LVV-leden: € 185,- (excl. 21% BTW)
Voor niet-leden: € 245,- (excl. 21% BTW)

Tarieven geldig vanaf 2 oktober 2018
Voor LVV-leden: € 195,- (excl. 21% BTW)
Voor niet-leden: € 255,- (excl. 21% BTW)

Aanmelden workshops
Tot vrijdag 16 november 2018 kun je de workshopkeuze doorgeven. Mocht je geen keuze hebben gemaakt, dan wordt je door ons ingedeeld op de nog beschikbare plaatsen 

Hercertificering 
Het bijwonen van dit congres krijg je 4 uur BNS in het kader van de hercertificering.

Annuleren/No-show
Wanneer je je hebt ingeschreven voor het LVV congres rekenen wij op jouw komst en berekenen we kosten voor deelname. Je ontvangt na inschrijving een factuur.

Ben je 30 november onverhoopt verhinderd, dan kun je tot en met vrijdag 16 november 2018 kosteloos annuleren door een e-mail te sturen. Wij storten het inschrijfbedrag terug.

Meld je je af na vrijdag 16 november 2018 of ben je 30 november afwezig zonder enige berichtgeving, dan kunnen wij het deelnamebedrag helaas niet retourneren. Uiteraard staat het je vrij iemand anders in jouw plaats te laten deelnemen aan het congres. In dat geval ontvangen wij graag tijdig de gegevens van jouw vervanger via e-mail.

Beeldmateriaal congres
Op het congres worden foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van het congres bij de registratiebalie. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.