'Je kan veel beter'

‘Je kan veel beter’ is een senior ontwikkelprogramma voor vertrouwenspersonen.Een programma over normen en waarden, opvattingen en meningen. Over kijken, luisteren en vragen. Een programma dat ingaat op de conflicterende verhalen van medewerkers en een organisatie.

Workshop
De workshop heeft als doel hoe je de eerste indrukken productief kunt maken binnen je werk als vertrouwenspersoon. 

In het werk van de vertrouwenspersoon heb je vaak te maken met conflicterende verhalen van je klant en dat van de organisatie. 
Het is van groot belang om deze verhalen zonder oordeel over wie dan ook te gebruiken om tot een mogelijke oplossing te komen van de vastgelopen werksituatie. De workshop biedt je technieken hoe dit te onderzoeken en gaat in op de impact die je kan hebben als vertrouwenspersoon en doet een groot appel op zelfinzicht en zelfrelectie.

Kom langs en onderzoek of deze workshop iets kan toevoegen aan jouw skills!

LVV Tweets

  1. @Jonathan Zeijl Ik hoop het, maar kan geen kwaad om hier meer aandacht voor te geven. Ik leef en werk, als op het oog 7 vinkjes man… https://t.co/6ZkCqLpapC
  2. @Jonathan Zeijl Eindelijk onder het gehoor van Joriene Beks. #lvvcongres #vertrouwenspersoon https://t.co/fOIk9mpBFk
  3. @Renze Klamer RT @jezeijl: Present! @lvv_online Een dag ons beroep verdiepen en 450 vertrouwenspersonen ontmoeten. Met dagvoorzitter @renzeklamer #lvvco…