SAVE THE DATE!

Op 21 juni 2022 organiseren we ons jaarlijkse LVV-congres. Misschien valt het u op dat we van het najaar naar het voorjaar zijn verkast in tijd. We hopen hiermee onze congressen in het vervolg live te kunnen laten plaats vinden. We gaan elkaar dus weer live ontmoeten.

We vonden het zo jammer dat we u de workshops moesten onthouden afgelopen najaar. Voor de ochtend gaan we op zoek naar nieuwe sprekers en voor de middag worden bijna alle eerder gekozen workshops ingezet. 

We nodigen u dan ook van harte uit in Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht, om samen met ons te genieten van een divers en interessant programma met de titel 'De Vertrouwenspersoon: van rol naar Professional - deel 2!

Groeien als vertrouwenspersoon van rol naar een professional blijft een uitdaging voor ons allen. Want hoewel veel organisaties de vertrouwenspersoon nog zien als een rol die iemand er 'even' bij doet, zijn wij als LVV dat stadium al lang gepasseerd. Immers vertrouwenspersoon zijn doe je er niet even bij, het is een serieuze functie die het nodige van u vraagt.

Met dit congres willen wij u ondersteunen door aandacht te besteden aan de veranderende wereld om ons heen, praktijkervaringen te delen en handvatten aan te reiken die u persoonlijk kunt toepassen in uw dagelijks werk. 

Programma
Aan het programma wordt hard gewerkt. U kunt rekenen op een aantal verdiepende presentaties van inspirerende keynotes.
Het thema wordt verder uitgediept tijdens een aantal leerzame inspiratiesessies van onder andere Anneke Oosting en Sydney Mutueel (politie), Frank Brouwer (stichting School & Veiligheid), Oscar Westra van Holthe en Bernadijn van Acker (ING).

Wrap-up
Uiteraard sluiten we het congres weer af op een ludieke wijze. Kortom, het wordt een mooie dag!

Vanaf half april kunt u zich aanmelden voor het congres. Houd de website hiervoor in de gaten! 

Zonder de belangrijke bijdrage van onze sponsors konden we het LVV Jaarcongres 2021 niet realiseren. Wij zijn dan ook erg dankbaar met de bijdragen van de volgende sponsoren:

Hoofdsponsor

Koper sponsor

Koper sponsor

LVV Tweets

  1. @Jonathan Zeijl Ik hoop het, maar kan geen kwaad om hier meer aandacht voor te geven. Ik leef en werk, als op het oog 7 vinkjes man… https://t.co/6ZkCqLpapC
  2. @Jonathan Zeijl Eindelijk onder het gehoor van Joriene Beks. #lvvcongres #vertrouwenspersoon https://t.co/fOIk9mpBFk
  3. @Renze Klamer RT @jezeijl: Present! @lvv_online Een dag ons beroep verdiepen en 450 vertrouwenspersonen ontmoeten. Met dagvoorzitter @renzeklamer #lvvco…